avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna dimineata , va rog ajutatima sa vad care sant pasi de urmat in a baga divortul in lipsa ,,mentionez sotul meu este in anglia ,are o alta relatie ,,a lasat totul balta aici ,nu il m-ai intereseaza familia de aici ,,ce pot face in astfel de situatie ,,va rog sa ma luminati ce acte trebuiesc ,,ce taxe ,,unde trebuie sa ma prezint ,mentionez ca locuiesc pe raza sectorului 1 ,va rog ajutatima sa imi fac o idee cum trebuie sa procedez ..va multumesc anticipat,, veronica ,,mentionez ca nu avem copii,,renunt eu la tot ce este bun comun ,,platesc eu datoria de la banca pe care dansul refuza sa o plateasca ,,va rog ajutatima sa stiu ce trebuie sa fac ,,multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2015
veronicadumitru, utilizator
Cel mai recent răspuns: veronicadumitru , utilizator 17:58, 30 Mai 2015
aveti dreptate ,dar tinand cont ca eu am ramas cu datoria la banca ,si am oprire pe salariu ,nu cred ca imi pot permite un avocat ,,in fond eu nu mint cu nimic ,spun adevarul ,daca nu voi intelege termenii voi intreba ,,sincer nu am avut dea face cu tribunalul ,,dar din suflet imi doresc sa rezv odata aceasta problema ,,voi vedea cum ma descurc ,,oricum va multumesc mult pt sfaturii si dumnezeu sa va ajute in tot .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort marcuand marcuand Buna ziua,as vrea sa stiu cum sa procedez cu divortul fara acordul unuia dintre soti,cat dureaza si cat ar costa,copii nu avem,bunurii nu avem de ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru tagada paternitate? Imparatul Imparatul Cat se plateste taxa de timbru pentru o actiune de tagada paternitate? Sau nu se timbreaza deloc? (vezi toată discuția)
Divort Gina84 Gina84 Ce acte sunt necesare unui divort? (vezi toată discuția)