Mi-a fost suspendat permisul de conducere. Mergand pe DN7, nu am reusit sa franez si am lovit o Dacie din spate. Nu aveam viteza mare. Pasagerul din fata a chemat ambulanta, acuzand dureri la coloana. Peste 5 zile, insa a plecat din Romania, asa cum lucreaza in strainatate.
Permisul mi-a fost suspendat, dar am dreptul de circulatie cu dovada.
Din cate stiu victima, nu intentioneaza sa depuna plangere. Am fost la agentul de la Politia Rutiera la care e dosarul meu si mi-a zis sa aduc o declaratie din partea victimei ca nu va depune plangere penala.
Avand in vedere ca victima lucreaza in Irlanda, nu cred ca ar fi posibil si nici o placere sa mearga pe la consulat pentru a face o astfel de declaratie.
Ce alte solutii as avea? In cat timp s-ar inchide automat acest dosar penal?
Autorul topicului nu a mentionat care au fost conditiile accidentului decat ca nu a reusit sa franeze la timp (cu aceasta ocazie ii urez somn usor ,Dacia are frane f performante!) - de exemplu se putea intampla la neacordare de prioritate iar in acest caz permisul se suspenda .
Daca-l apuca iar durerile de spate , poate sa depuna plangere si prin posta ,cu confirmare de primire iar eventuala deplasare la consulat e durerea cea mai mica .
Pe de alta parte , durerile de spate sunt foarte greu (daca nu imposibil) de evidentiat medical .