avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acte necesare case de expeditie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acte necesare case de expeditie

Buna ziua,am vazut ca da-ti un ajutor foarte mare oamenilor,prin raspunsuri si vreau sa va intreb si eu ceva.Am o firma de transport marfa,(cod caen 4941)cu licenta internationala,execut transport intern+extern si vreau sa stiu: Imi mai trebuie casa de expeditii daca iau 2-3 incarcari si la dau mai departe unei alte firme?Va multumesc pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: bombaxxl80 , utilizator 10:44, 2 Iulie 2009
Se pare că pentru activitatea de casă de expediţie trebuie să dispuneţi şi de un depozit,parc de maşini mai mare,etc.Prin aceste condiţii încrederea în firmă este mult mai mare şi puteţi avea mai multe contracte şi să intraţi într-un circuit al informaţiei prin care puteţi fi găsit oriunde vă aflaţi.La Registrul comerţului puteţi să aflaţi ce cod CAEN ar avea o casă de expediţie.Dacă se încadrează în codul înregistrat de dumnevoastră nu cred că ar trebui să fie probleme.Oricum faptul că aveţi licenţă de transport intern şi internaţional este un lucru important.
Multumesc Domnului Manolescu Florin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditii antoaneta_panait antoaneta_panait Buna ziua.Vreau sa imi deschid o casa de expeditii iar pentru asta am vazut ca sunt necesare 3 lucruri care ma ingrijoreaza:1. licenta de la Arr, despre care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa cipiri cipiri Buna ziua, daca se poate va rog sa-mi spuneti ce documente de insotire trebuie sa aiba in masina, un transportator de animale vii, capacitatea masinii fiind ... (vezi toată discuția)