Adeverintele de venituri pentru 2009-2014 inclusiv, de la ANAF asa cum s-a indicat mai sus.
Certificat ONRC daca ai fost sau nu detinatorul unui SRL in ultimii 5 ani, de la Registrul Comertului. (Nu am inteles rostul si m-am lasat pagubas)
Mie personal asa mi s-a cerut de la CASMB de la adresa de mai sus.
In situatia in care nu s-au obtinut venituri in perioada termenelor de prescriptie, am inteles ca se poate da o declaratie pe proprie raspundere in acest sens , urmand ca CASMB sa verifice la ANAF in baza protocolului incheiat intre cele doua Institutii.
[ link extern ]
Asta se cere pt obtinerea Adeverintei de asigurat:
Pentru persoanele fara venit:
copie act de identitate,
Declaratie pe propria raspundere ca nu au realizat venituri pe perioada termenelor de prescriptie (Anexa 4),
certificat constatator ONRC (pentru cei care solicita pentru prima data Adeverinta de asigurat)
dovada emisa de ANAF/Trezorerie/Banca privind achitarea contributiei de sanatate la zi (pentru asiguratii care pana la data de 30.06.2012 au platit contributie de sanatate la CASMB, este necesara prezentarea tuturor documentelor care atesta plata contributiei de sanatate la ANAF, incepand cu 1 iulie 2012)
Cerere de obtinere a adeverintei de asigurat (Anexa1)