buna ziua, am fost condamnat in prima instanta pentru infractiunea de la art. 365 al.2 NCP si anume "Deţinerea, fără drept, a unui dispozitiv, a unui program informatic, a unei parole, a unui cod de acces sau a altor date informatice dintre cele prevăzute în alin. (1), în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360 - 364, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă." . Problema este ca nu a existat nici un raport de expertiza tehnica, acele programe nu au nici o analiza, nimic nimic , doar ca dansii de la BCCO au spus ca asa sunt judecatorul a papat galusca.Banuiesc ca era necesar un raport de constatare tehnico-stiintific in care sa explice in detaliu ce fac acele programe de o institutie abilitata precum ITA. Ce pot face in acest caz acum la apel? nu-mi spuneti sa vorbesc va rog cu avocatul meu , am avocat , dar vreau sa aud mai multe pareri , din pacate e o infraciune tintita pe un anume profil si majoritatea avocatilor nu cunosc despre lucrurile astea..va multumesc (NOTA: Este vorba de cateva programe software gasite pe un DVD)