avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare

La momentul actual ma gasesc in neplacuta situatie de a va cere sprijin si sfaturi in rezolvarea unei situatii deosebite. Atat parintii mei, cat si ai sotului au detinut case ce au fost demolate inainte de '89. Ulterior au depus documentatiile necesare pentru despagubirile aferente imobilelor respective. Problema este ca rezolvarea dosarelor a ramas la nivelul primirii unor dispozitii prin care "se propune acordarea de despagubiri in conditiile prevederilor speciale".... cu "inaintarea dosarului catre Secretariatul Comisiei Centralecf. art. 16 alin. 2 din Titlul VII al Legii nr. 247/2005".
De la data respectiva si pana in prezent nu au mai primit nici-o instiintare sau orice alta forma de aducere la cunostinta a demersurilor acestor dosare.
Va rog, in cel mai uman mod posibil, sa ma ajutati sa INCERC macar recuperarea acestor fonduri. Datorita situatiei existente la momentul actual in familia noastra (baietelul meu are grave probleme de sanatate - autism retard grav, epilepsie, deficit motor) acesti banuti ar veni in ajutorul recuperarii lui. Parintii nostri nu au alta posibilitate de a ne sustine.
In plus, ambii parinti paterni au incetat din viata anul trecut.
Va rog mult de tot, daca exista o sansa cat de mica, am nevoie imensa de ajutorul dvs.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Buna seara! avem nevoie de putin ajutor, sa ne lamuriti cu urmatoarele ... Ale . Ale . Buna seara! Avem nevoie de putin ajutor, sa ne lamuriti cu urmatoarele lucruri. Pe scurt, se da urmatoarea situatie: 2 parinti care au 3 copii. Parintii ... (vezi toată discuția)
Divort / custodie isabella2 isabella2 Buna ziua, Fratele meu doreste sa divorteze pe motivul infidelitatii si a neglijentei sotiei fata de copil, copilul are 1 an si 3 luni, el doreste custodia ... (vezi toată discuția)