avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Help!!! Viza romana pentru cetatean pakistanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Help!!! Viza romana pentru cetatean pakistanez

Buna,citind si rasfoind mii de pagini prin tot Google am nimerit la dv.in forum.Cum pot aduce prietenul meu din pakistan ????in care colt de lume trebuie sa ma duc??? pentru ca citind comm...peste tot scrie ca in Romania nu accepta sa faci invitatie daca ne.am cunoscut pe internet...da cum doamne iarta.ma sa ne fi cunoscut altfel daca eu sunt romanca si el pakistanez??? ne.am gasit in vise?? Nu inteleg nici faptul ca, anul trecut am primit cadou la ziua mea de nastere de la el din Pakistan...domnii de la posta respectiva mi.au spus doamna trebuie sa desfacem sa vedem ce e inauntru...acolo sunt teroristi!!!! Or fi nu zic nu dar nu toata lumea e neam cu Binladen daca e musulman si nu toti sunt teroristi....dealtfel sa nu uitam ,,padure fara uscaturi nici la noi in Romania nu este exclus sa nu fie...Si dealtfel pe cate pagini am intrat vad ca legile se schimba de la o pagina la alta asemeni preturilor la piata...nici nu stiu sincer de unde sa incep....Stiu doar ca iubesc un om pe care nustiu daca am sa al pot vedea vreodata ...poate multa lume ma intelege gresit si ar spune ,,mai femeie n.ai mai gasit un om pina in Pakistan...e drept or fi ,eu nu judec pe nimeni doar ca nimeni nu m.a inteles,nimeni nu m.a acceptat asa cum sunt...si nimeni nu ma iubeste pentru ceea ce eu sunt ...nu.mi prea place sa ma intind la vorba mult dar sincer simt nevoia macar sa ma descarc sufleteste...cine ma intelege bine..iar pentru cine nu la fel bine...Am nevoie de ajutor ce trebuie sa fac si de unde sa incep pentru a face viza sa ami aduc prietenul in romania fiindca vreau sa ne casatorim...cat de mult costa toata chestia asta si de ce acte am nevoie atat eu cat si el...din cate am inteles cont in banca 30 de euro pe zi si casa sau contract de casa sa pot demonstra ca am cu ce sa al intretin...si in afara de asta???...astept raspuns de la dv...pe email...[editat adresa de e-mail si ID Facebook pentru protectia dvs.]
va multumesc mult o seara frumoasa...:((
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:41, 4 Iunie 2015
Mergeti intai dvs. la el. Veti face poze si asta o sa v-ajute sa demonstrati ca va cunoasteti.
Pakistanul are ambasada in Bucuresti, mergeti in audienta la personalul diplomatic:
[ link extern ]
Aici gasiti conditiile de calatorie in Pakistan:
[ link extern ]

Sau intalniti-va in alta tara, in care el poate intra fara atatea formalitati. Dvs. fiind cetatean UE veti obtine viza mai usor decat el, oriunde. Dupa ce va cunoasteti si in viata reala este posibil sa obtina viza pentru Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean musulman mihaelaak mihaelaak Buna, Sunt noua pe acest forum si caut informatii utile cu privire la subiectul de mai sus. Sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un ceatatean pakistanez Gabriela Rafaela Gabriela Rafaela Buna ziua! Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA ... (vezi toată discuția)