avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie la ridicarea permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie la ridicarea permisului auto

buna ziua, in cursul acestei zi mi sa ridicat permisul pentru ca am depasit pe trecerea de pietoni. de fapt in fata aveam o alta masina care a semnalizat ca face in dreapta in intersectie si am depasit fara a vedea semnul de trecere de pietoni, iar marcaj pietonal pe asfalt nu este in acea zona. imediat am fost oprit de politie si mi s-a suspendat permisul, intocmindu-se proces verbal. va rog sa imi trimiteti si mie un model de contestatie in instanta si un model pt eliberarea unui certificat de grefa in vederea ridicarii permisului de la politie.

Alte discuții în legătură

Accident cu pagube materiale, contestatie pv casians casians Buna ziua. Am fost implicat astazi intr-un accident doar cu pagube materiale. Intr-un sat din zona Bistritei, un sofer aflat in fata mea a decelerat la ... (vezi toată discuția)
Art. 120, lit. j) din oug nr. 195/2002 surroundead surroundead Buna ziua Ieri, in Vinerea Mare, mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 30 de zile. In localitate (Rm Sarat) am intrat in depasirea unui sir de 3 ... (vezi toată discuția)
Traversat pe marcaj pietonal amenda romanya123 romanya123 In cursul zilei de ieri seara am traversat pe o trecere de pietoni marcat cu linii, cand politia m-a oprit si mi-a completat un proces verbal cum ca as fi ... (vezi toată discuția)