avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive la Garanti Bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive la Garanti Bank

In anul 2010 am contractat un credit de la Garanti Bank in euro. In cadrul ratei lunare. platesc si un comision de administrare, procentual la valoarea creditului ramas. Cine ma poate lamuri cum sa procedez pentru a scapa de acest comision, pe care-l consider o clauza abuziva din partea bancii.
Cel mai recent răspuns: ionelbarus , utilizator 19:18, 4 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare credit TudorB TudorB Bună ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, in euro, pe 30 de ani la CEC BANK. In contract e trecut comision de administrare de 0,05% in valoare ... (vezi toată discuția)
Comison de risc banca andra68 andra68 Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele. 1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)
Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)