avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

Buna seara.

Va rog, daca se poate sa ma ajutiati cu un raspuns la urmatoarele:
Societate din Romania (platitoare TVA) asigura personal pentru efectuare lucrari de instalatii contructie imobil. Imobilul se construieste in Romania (beneficiar societate Romania), insa contractorul principal este societate din Italia. Societatea care asigura personalul va factura catre societatea din Italia, Cum ar trebui facturat ? cu TVA sau fara?
De asemenea, societatea din Italia va fi obligata sa se inregistreze in scop TVA in Romania?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Doresc sa ma lamuresc in privinta urmatoarei probleme: Sunt o SC platitoare de TVA in Romania si fac livrari de produse finite de lemn in Italia. ... (vezi toată discuția)
Tva colectat ionescu45 ionescu45 Firma A din Romania presteaza servicii pentru firma B (sediul in Romania).Serviciile sunt prestate in Italia. Firma A emite factura catre firma B cu sau fara ... (vezi toată discuția)
Tva din 2010 camicami camicami ce inseamna ca TVA se va aplica in locul in care este stabilit clientul? incepand cu 01.ian.2010 Cum intocmeste factura,din punct de vedere TVA o societate ... (vezi toată discuția)