avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de angajare companie americana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de angajare companie americana

Buna seara !

Sunt in curs de negociere cu o companie din USA care doreste sa ma angajeze printr-o firma omoloaga deschisa in Romania. In principiu este vorba de un contract individual de munca pe care trebuie sa-l inchei cu firma ce-i reprezinta in Romania.
Exista anumite conditii pe care trebuie sa le intruneasca acest contract tinand seama de legislatia romaneasca ? Intreb deoarece probabil imi vor trimite un contract in formatul folosit de companie in USA.
Cel mai recent răspuns: jonny_u , utilizator 08:28, 5 Iunie 2015
Modelul contractului individual de munca este prevazut de legislatie, insa angajatorii il mai pot adapta si in functie de situatia lor particulara.

Detalii gasiti aici : www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca, colaborare Nina1 Nina1 Buna ziua, Un asociat/administrator in sc de tip srl poate avea contract de munca la firma? Unde as putea gasi un model de contract individual de munca si un ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru angajare in asociatia de proprietari 1956 1956 la asociatia de propietari sint doi angajati ce acte ale angajatilor trebuie sa prezinti daca ai un control de la ITM? (vezi toată discuția)
Ce conține un contract de prestare servicii? Julieta352 Julieta352 Bună ziua! Recent mi-am făcut PFA și urmează să închei primul meu contract de prestare servicii. Mă ocup de copywriting si design graphic. Problema ... (vezi toată discuția)