avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

padure

Tata in varsta de 82 ani este proprietar a 2 ha padure pe malul Dunarii in judetul giurgiu,si pana anul trecut a platit paza la ocolul silvic giurgiu, si pentru ca a platit paza nu a mai avut bani sa cumpere lemn de foc tot de la ocolul giurgiu ,acum nu mai poate plati si a fost somat cu amenda de 1000 lei,este legal,este obligatorie plata pazei.Ocolul silvic giurgiu nu ne permitea si nici nu ne permite intrarea in padure .

Alte discuții în legătură

Din 2006 detin o padure ... dan.p.tgm dan.p.tgm rog opinie pentru urmatoarea speta : din 2006 detin o padure de 0,76 ha, platesc impozit si paza padure anual, potrivit unui contract cu ocolul silvic, ... (vezi toată discuția)
Taxa paza padure bratudnl bratudnl Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Ce trebuie facut daca am mostenit (impreuna cu alti 4) o suprafata de cca 22 ha padure? In sensul ca vrem sa fim in ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)