avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa paza padure
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa paza padure

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Ce trebuie facut daca am mostenit (impreuna cu alti 4) o suprafata de cca 22 ha padure? In sensul ca vrem sa fim in legalitate. Citind prin MO am inteles ca trebuie incheiat un contract cu ocolul silvic pentru paza. Intrebarea e ce taxe trebuie platite in afara de impozit?
Deasemeni ocolul silvic (exploatand padurea) plateste ceva proprietarilor? Intr-un cuvant as vrea sa stiu daca sa ma bucur sau nu de mostenire.
Cel mai recent răspuns: bratudnl , utilizator 18:20, 31 Octombrie 2009
este o chestiune tragico-comica, deoarece singurul lucru de care va veti putea bucura cu adevarat va fi o cantitate de lemn care o veti putea lua in fiecare an din padurea detinuta.Nu puteti taia cand vreti, cat vreti si cum vreti, totul este controlat de catre ocolul silvic.Mai puteti avea o bucurie...va simtiti proprietari de padure..;)
Multumesc pentru lemne!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Cita padure pot sa tai ? gicubutnaru gicubutnaru Bine v-am gasit. Un batrinel de 80 de ani a primit ,prin Legea 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole si celor ... (vezi toată discuția)
Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)