Nu imi place deloc procurorul de la Parchet, care m-a audiat cu privire la plangerea penala impotriva judecatoarei.
Pot sa fac aceeasi plangere si la DNA, in speranta ca vor fi mai interesati??
DNA desfășoară urmărirea penală pentru infracțiuni de corupție, asimilate și în legătură directă cu acestea. Daca depuneti plangerea penala la DNA si nu este competent, plangerea se trimite, pe cale administrativă, organului judiciar competent. Daca depuneti mai multe plangeri identice in locuri diferite, ele vor ajunge la organul competent si se vor conexa, adica demersul este inutil.
Pai tocmai ca am facut la Parchet plangere pt abuz in serviciu si fals intelectual impotriva judecatoarei...care sunt asimilate faptelor de coruptie...?!
Si la DNA am facut plangere impotriva judecatoarei pt santaj.
Si la DNA mi-au parut mult mai interesati... deoarece a zis ala ca e interesant cu precadere statutul de magistrat.
Dar la penal nu ma pricep deloc...
Ma asteptam sa am incredere deplina in procuror. Dar, daca de la primul contact nu imi inspira decat superficialitate...
Ce sa scriu la procurorul general, daca procurorul ignora cererea mea??
Imi pare ca, in acest caz, au atat Parchetul cat si DNA competenta. PCA continuand urmarirea penala... totusi ce s-ar intampla daca sesizez si DNA ??