avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozite drepturi de autor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozite drepturi de autor

Daca scriu articole pe un site de stiri, si am cu ei un fel de contract online, nesemnat fizic, iar sediul lor este in Elvetia si banii pe articole ii primesc in cont, trebuie sa ma inregistrez undeva? Daca da, cum si ca ce? Cum pot declara veniturile?

Alte discuții în legătură

Activitate videochat Anisina Anisina Probabil ca acest topic nu este unul tocmai pe placul tuturor, insa pe mine nu ma deranjeaza din acest motiv, fiindu-mi adresate mai multe intrebari pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Banii făcuți pe internet, declarați la fisc andreeagherasim andreeagherasim Bună, lucrez online pentru o redacție de știri din străinătate (Elveția)! Nu primesc o sumă stabilă lunară ci în funcție de numărul de articole ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din activitati pe internet. blecota blecota Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns detaliat legat de impozitul pe venit datorat daca am incasari din activitati pe internet. Mai exact scriu ... (vezi toată discuția)