avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Carnet cec cu dobanda si castiguri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Carnet cec cu dobanda si castiguri

Buna ziua,
Incep prin a va spune ca multa vreme am fost mandru pentru ca in copilaria mea am primit in dar de la bunicii mei un cec de 5000 de lei,multa vreme l-am tinut si m-am hotarat sa nu scot acei bani de acolo, acum cand vreau sa ii scot mi se spune ca nu pot,fiindca leul sa devalorizat si imi poate da doar 1,50 lei.
eu intreb cine este de vina,pe cine au anuntat ei ca se devalorizeaza leul si dece nu au trimis acasa plicuri , uitati ce se intampla cu banii dvs.
vreau sa=mi recuperez banii, 5000 de lei, plus dobanda din 1984 pana acum.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 6 Iunie 2015
Cec-ul vi i-a pastrat asa cum i-ati lasat.. 5000 ati depus, s-au denominat in 2005 si au devenit 0.5 lei iar cu dobanda s-au triplat :)
dvs vreti sa ii actualizeze cu inflatia, iar asta nu se poate. Ce trebuia sa va anunte, dvs nu vedeati ca azi dati 50 de bani pe paine si a tot crescut pretul pana la 10 mii de lei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Retragere sume depuse la cec ContSters161855 ContSters161855 Buna ziua Parintii mei au deschis inainte de '89 doua conturi bancare la CEC (unul pe numele mamei iar altul pe numele sorei mele)... unul din acestea are ... (vezi toată discuția)
Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)