avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Document pentru proprietati detinute
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Document pentru proprietati detinute

Buna ziua! As dori sa aplic in Italia la facultate, si am nevoie de "un document care sa arate proprietatile detinute". Din ce am intrebat pe ici-colo si am cautat pe net, statul nostru nu ofera asa ceva. Ma gandesc cum sa abordez problema: as atasa copie legalizata dupa contractul apartamentului si al casei de la tara, dar poate zic cei ce citesc dosarul ca nu sunt singurele proprietati detinute de ai mei. Exista o baza de date cu proprietatile detinute de o anumita persoana, si o modalitate prin care sa pot scoate un document care sa le enumere?

Alte discuții în legătură

Retinere diploma bacalaureat originala Feus Feus Buna ziua. Sunt intr-o mica, mare dilema si as dori sa stiu care este cea mai usoara/corecta modalitate de a proceda. Acum un an de zile era in anul 3 din 3 la ... (vezi toată discuția)
Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)
Bursa de studiu italia (document care sa ateste veniturile si proprietatile detinute in romania) Alx_Z Alx_Z Sunt rezident in Italia,si pentru a obtine o bursa de studiu bazata pe situatia financiara a familiei,imi cer sa prezint si un document eliberat de catre ... (vezi toată discuția)