avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj mai convenabil in instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj mai convenabil in instanta

Buna ziua,am auzit ca,daca deschizi partaj, te intelegi cu fosta sotie si la primul termen declaram ca ne-am inteles sa impartim in felul cutare, te ajunge mult mai ieftin chiar ca la notar! Poate cineva, care chiar a fost inplicat in spata asta , nu presupuneri, daca iti mai trebuie avocat si cu ce cuantum taxeaza instanta? (in caz ca o face.) Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: radorim , utilizator 11:45, 4 Iulie 2009
Daca tot vorbeam pe pagina precedenta despre tranzactii prost croite, ma gandeam sa fiu ...rautacioasa (ar zice unii) pana la capat.

Suprafata de teren din "modelul" de mai sus e situata in Spirochetii din Deal pe dreapta ori cei din Vale pe stanga? Ca sa nu mai vorbim de eventuale alte elemente de identificare (tarla, parcela, nr. cadastral, nr de CF). Doar cu vecinii Gheorghe la Nord, Vasile la Sud si cine o mai fi pe la E si V nu prea se poate identifica o suprafata de teren.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2009
romascanu, moderator
atentie cu...rautatile ,daca nu va iubeste adminul!Multumesc inca odata,am priceput din prima, era un exemplu! Spirochetii e, totusi, cam...

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2009
radorim, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model - tranzactie partaj succesoral ancutica ancutica Buna ziua Ma puteti ajuta cu un model de tranzactie pentru un partaj succesoral?Se poate prezica in tranzactie ca mostenitorii (2 surori) sa aiba 1/2 din ... (vezi toată discuția)
Divort nucusor nucusor cum se poate divorta ,impartii lucrurile(partaj) rapid si ieftin daca cei doi soti se inteleg si sunt de acord cu divortu si impartitul bunurilor? 9 (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru iesirea din indiviziune si pasi de urmat Vlad23 Vlad23 Pe un tiltu de proprietate al unui teren sunt inscrise 4 persoane diferite pentru fiecare fiind mentionata suprafata pe care o detine.Intrebarea mea este cum ... (vezi toată discuția)