avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatii privind tipul de contract potrivit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatii privind tipul de contract potrivit

Buna ziua. Recent am deschis un magazin online si doresc sa stiu ce tip de contract trebuie sa inchei intre firma mea care este PFA si anumiti producatori de produse alimentare, care sunt persoane juridice. Tin sa mentionez faptul ca eu nu voi achizitiona produsele ci le voi distribui in momentul comenzii direct de la furnizori.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
BiancaRamona, utilizator

Alte discuții în legătură

Magazin online margoot37 margoot37 Buna ziua As dori sa deschid un magazin online de cadouri. Stiu ca trebuie sa-mi deschid o firma, ma gandeam la un II, insa nu stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)
Probleme la infiintarea firmei - depozitul necesar? octavian123 octavian123 Buna ziua Apelez la sfatul Dvs. deoarece ma aflu intr-o situatie dificila pe care nu reusesc sa o rezolv. Sunt pe ultima suta de metri sa infiintez o firma, ... (vezi toată discuția)
Magazin online. e-commerce. dropshipping oanadragoi oanadragoi Buna ziua. Intentionez sa incep o mica afacere dupa modelul \"dropshipping\". Momentan doresc sa tin legatura cu un furnizor din China. Infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)