avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa fara prezenta ambilor fost-soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa fara prezenta ambilor fost-soti

Buna ziua, Sunt divortat de aproape 15 ani , fosta sotie este inafara tarii si nu pastreaza legatura cu mine sau cu unicul fiu ( major) . Se impune vanzarea casei dar nu reusim sa o contactam, nu mai stim nimic de ea. Casa este intabulata numai pe numele meu ( compusa dintr-o parte mostenire + o parte construita in timpul casatoriei) . Cum sa procedez in aceasta situatie? Nu vreau sa vand fara ea dar daca totusi nu reusim sa o gasim cum sa fac tranzactia incat sa nu comit vre-o ilegalitate?? va multumesc pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are fosta sotie a decedatului??? ianca1980 ianca1980 Buna ziua, Va cer iar ajutorul in lamurirea unei probleme;unchiul meu a decedat in urma cu trei luni;era divortat,fara copii;in urma lui a ramas sora si mama ... (vezi toată discuția)
Casa AAA+ AAA+ Buna ziua, sunt insurat si am un copil. Am construit o casa cu bani primiti de la parintii mei si as dori sa stiu cum pot sa o trec pe numele meu, fara a fi si ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare imobil si partaj voluntar aura_b aura_b Buna ziua, As dori sa aflu care sunt pasii de urmat, documentatia necesara si procedura pentru a face dezmembrarea unui imobil compus din casa (4 camere, ... (vezi toată discuția)