avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare imobil si partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare imobil si partaj voluntar

Buna ziua,

As dori sa aflu care sunt pasii de urmat, documentatia necesara si procedura pentru a face dezmembrarea unui imobil compus din casa (4 camere, bucatarie, baie), curte si gradina - inscrise intr-un singur CF.
Ca sa fiu mai clara: In momentul de fata suntem 2 proprietari, eu si fostul meu sot. Imobilul a fost dobandit in timpul casatoriei si nu am facut partajul dupa divort. Am hotarat de comun acord ca partea lui de imobil sa o vanda copilului nostru major, dar in acelasi timp el sa stie clar ce detine (ar fi vorba de 2 camere din cele 4 plus gradina).

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Cu stima,
Aura
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 09:49, 2 Septembrie 2011
Consultati un notar din zona si la el puteti efectua si vanzarea imobilului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referinte cadastru gabrici gabrici Buna ziua In extrasul CF la un apartament pe care il detin este o descriere care cred ca imi da dreptul la un spatiu care administratorii blocului sustin ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune tichil tichil Am un contract de intretinere incheiat in 1993 care cuprinde ; casa compusa din 2 camere, hol si camara, bucatarie de vara, sura cu 2 grajdiuri, curte si ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ctseximtrans ctseximtrans Am avut incheiat un contract de credit ipotecar in Franci elvetieni si datorita boom-ului de schimb valutar am ajuns in imposibilitatea de a achita ratele si ... (vezi toată discuția)