avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil

Am avut incheiat un contract de credit ipotecar in Franci elvetieni si datorita boom-ului de schimb valutar am ajuns in imposibilitatea de a achita ratele si am intrat in executare silita.
Imobilul ipotecat , la data acordarii creditului in septembrie 2008 figura in Cartea Funciara ca si "Casa din caramida cu acoperis din tigla compusa din 4 camere, bucatarie, baie si pivnita" dar in realitate inca din 2005 noi am renovat casa am facut demersurile necesare la Primarie dar nu am mai reusit sa facem evidentieres in CF
Contractul de iopteca s-a semnat la prin ioptecarea casei inscrise in CF la acea data, acum executorul a pus in vanzare toata casa asa cum era in 2008 si este si acum: Casa de caramida cu regim S+P+M, compusa din 2 apartamente cu un total de 6 camere, 2 bucatarii, 4 bai, 4 terase, 2 incaperi de pivnita. Evaluarea casei s-a facut atat la data acordarii impurmutului cat si la incaperea executarii la nivelul casei inscrise in CF. Cum pot sa atac aceasta ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:47, 9 Iunie 2015
Contestatie la executare, in special in ceea ce priveste evaluarea imobilului, dar nu stiu daca mai sunteti in termen.

Cum s-a facut aceasta evaluare ? Ati fost citat? S-a prezentat expertul la fata locului? A constatat din ce este formata constructia ? Aveti procesul verbal de receptie finala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ctseximtrans ctseximtrans Sant din Tg-Mures si avem o excutare siita asupra unui imobil care a fost reconstruit in anul 2006 dar nu s-a facut evidentierea in cartea funciara a ... (vezi toată discuția)
Calcul sporul de valoare imobil- cuantum sulta dodorel62 dodorel62 Daca un imobil este compus din 3 camere , bucatarie , 3 holuri ,baie si o camara ,iar este construit dupa cum urmeaza : 2 camere , 1 hol , camara facute in ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara- suprafete bogdanucom bogdanucom In urma achizitiei unui apartament de 50 mp (suprafata desfasurata) si terenul aferent (cota) de 8mp in Extrasul de carte funciara pentru informare apar ... (vezi toată discuția)