avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calcul sporul de valoare imobil- cuantum sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calcul sporul de valoare imobil- cuantum sulta

Daca un imobil este compus din 3 camere , bucatarie , 3 holuri ,baie si o camara ,iar este construit dupa cum urmeaza :
2 camere , 1 hol , camara facute in anul 1903 ( 112 ani ) , casa construita tip vagon , cu tigla , fara fundatie , caramida arsa si tavane cu lanteti si mortar .
iar 1 camera , 2 holuri , baie facute in 1974 ( 41 ani ) , cu tigla , fundatie de ciment , placa de ciment numai la casa facuta in 1974 tocarie de lemn si instalatie electrica din aluminiu .
Daca imbunatatirile facute la acest imobil care nu au mai mult de 4 ani ( 2011), comform actelor si chitantelor , ajung la o valoare 500.000.000 , la care trebuie adaugat si sporul de valoare la aceasta suma , doresc sa cunosc cum se calculeaza sporul de valoare ?
Mentionez ca imobilul este situat in oras si este in zona a 2-a comform actelor de intabulare , iar pamantul este Cc ( destinat pentru casa si constructie ).
As dori sa-mi spuneti cu aproximatie daca se poate c-am care ar fi sulta de achitat catre fosta sotie ?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dumneavoastra .

Alte discuții în legătură

Evaluare casa dodorel62 dodorel62 Am o casa compusa din 2 corpuri unul langa celalalt . 1 corp este compus din 2 camere si 1 hol din 1954 (61 ani ) ,facuta din caramida si cu tavane de lemn si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu primaria din lugoj povi povi de curand la mine acasa mi s-a verificat suprafata locuibila de catre un inspector.Dupa acest control mi s-a emis un proces verbal de instiintare de plata cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita ctseximtrans ctseximtrans Sant din Tg-Mures si avem o excutare siita asupra unui imobil care a fost reconstruit in anul 2006 dar nu s-a facut evidentierea in cartea funciara a ... (vezi toată discuția)