avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demitere administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demitere administrator

va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile in care administratorul de bloc/presedintele pot fi demisi, in baza constatarii unor nereguli?!multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:25, 12 Iunie 2015
Ce fel de contract are incheiat cu asociatia?
nu stiu acest lucru.
Dar, dumneavoastra care intrebati, ce caliatate aveti in asociatie? Ce legatura aveti cu administratorul pe care vreti sa-l demiteti?
Un administrator nu se demite: i se desface contractul de munca sau se reziliaza contractul daca este firma de administrare.
In cazul in care nu avem niciun contract cu administratorul, cum putem sa-l schimbam? Ce patim noi, ca si asociatie, pentru faptul ca nu am facut niciun contract cu el? Suntem dispusi sa ne asumam toate sanctiunile si amenzile numai sa scapam de el.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2015
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Demitere administrator costinelrusu costinelrusu Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 132 apartamente.Din verificarile care sau facut sa observat ca doamna admistrator a facut o anexa la contractul de ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei asociatii de proprietari ANCA-ELENA ANCA-ELENA Buna ziua, am nevoie de un sfat -In urma cu ceva timp locatarii asociatiei in care locuiesc au demis-o pe administratora in urma efectuarii unei expertize ... (vezi toată discuția)
Destituire presedinte asociatie proprietari Elenapusa Elenapusa Cine poate decide si hotara, destituirea presedintelui, cenzorului si administratorului dintr o asociatie de proprietari? Daca avem dubii in calculul ... (vezi toată discuția)