avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Beneficiez de reducerea perioadei de suspendare la 30 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Beneficiez de reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile?

Pe 8 februarie 2015 am avut un accident de circulatie,neacordare de prioritate.Mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90 de zile si mi s-a facut dosar penal pentru vatamare corporala din culpa(fata a tras o sperietura si a solicitat ambulanta).De la Parchet mi-a venit acasa Clasare si Neinceperea urmaririi penale. Am sustinut testul 13 din 15 si am fost admis.Pot beneficia de acea reducere la 30 de zile? Cu respect! Astept un raspuns,va rog!

Alte discuții în legătură

Beneficiez de reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile? Petcuionutalex Petcuionutalex Pe 8 februarie 2015 am avut un accident de circulatie,neacordare de prioritate.Mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90 de zile si mi s-a facut dosar ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto barbudan barbudan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa clarific situatia in care ma gasesc. In anul 2010 pentru \\"neacordare prioritate\\" pietoni, mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima marcuflorin1980 marcuflorin1980 Buna seara.Am avut un accident rutier cu victima in data de 29.04.2013.Victima a suferit julituri si a fost dus la uregenta unde a stat 4 ore si a primit ... (vezi toată discuția)