avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitionare masina la care s-a evitat taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitionare masina la care s-a evitat taxa de mediu

Buna ziua, sunt interesat sa achizitionez o masina si am urmatoarea situatie :

X, cumparator auto de nou in 10.2006

Y (a cumparat de la X) proprietar prin act de vanzare cumparare cu X in 05.2014

Masina cu talon de inm si carte de identitate pe numele X (ca sa se evite taxa de mediu). Nu este scris "instrainat catre" (X si Y se cunosc, sunt colegi)

Masina inregistrata fiscal pe numele Y la achizitie in 05.2014.

Acum eu doresc sa achizitionez masina respectiva. Se poate sa o cumpar si sa fac toate actele pe numele meu, legal, si sa platesc si taxa de mediu?

Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina babasu babasu am cumparat o masina de la o persoana si am toate actele de la ea dar in masina am gasit un certificat de radiere fiscala facut de proprietarul amterior catre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat un automobil de la proprietarul ... Uncetateanroman Uncetateanroman Bună ziua, Am achiziționat un automobil de la proprietarul X . Automobilul a fost achiziționat de X de la Y . X nu a fost la politie sa o ... (vezi toată discuția)