avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Să cumpăr sau nu un autovehicul înmatriculat pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Să cumpăr sau nu un autovehicul înmatriculat pe Bulgaria?

Bună ziua!

Doresc să achiziâionez un autovehicul înmatriculat pe Bulgaria și nu știu ce anume risc din punct de vedere legal. Proprietarul susține că actele sunt valabile până arunc mașina la fiare vechi, ITP-ul este făcut în România, deține carte, talon, totul în regulă. Însă eu sunt sceptic.... ajutați-mă, vă rog, cu un răspuns.

Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 00:12, 12 Iunie 2015
Poti verifica daca asigurarea este valabila pe urmatorul site: [ link extern ]
Introdu doar numarul de inmatriculare in prima casuta si daca e valabila ar trebui sa iti arate un V cu verde! daca nu este valabila iti va arata cu rosu
Daca totul este in regula, ce treaba au numerele? Cu ce va deranjeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni pentru conducatorul unui vehicul CristianCb19 CristianCb19 Buna ziua tuturor membrilor acestui site,sunt nou pe acest forum si as dori si eu daca ma poate ajuta cineva cu cateva nelamuriri,sunt posesorul unei masini ... (vezi toată discuția)
Problema cu talonul masinii inmatriculata pe bulgaria nicoricimihaela nicoricimihaela Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate ... (vezi toată discuția)
Proces verbal + 2 dovezi intocmite gresit si talon retinut al altui auto alexCta alexCta Buna ziua, vin si eu cu intrebari pe la voi dar si o stire bomba. :frantic: Nu prea gasesc ce e de facut in cazul meu si am nevoie de indrumarea voastra. ... (vezi toată discuția)