avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cu probleme

Parintii mei au titlu de proprietate pe casa si teren.Acestia au decedat,iar in urma lor,am ramas numai eu ca fiica.Eu am avut un frate care a decedat,dar era casatorit la vremea aceea(fara copii) si o sora care a decedat dar are 3 copii(2 copii infiati de alte familii si 1 copil ramas la bunicii paterni).Cui ii revin aceste bunuri?Trebuie facuta succesiunea ptr a le vinde?.Ce acte imi trebuiesc ptr succesiune?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:38, 15 Iunie 2015
Nu ati precizat daca fratii dvs. au decedat inaintea parintilor sau dupa decesul acestora.Daca au decedat in urma parintilor, mostenitorii lor vin la succeisune impreuna cu dvs in cote egale de 1/3 pe tulpini . Mergeti cu actele la un birou de avocatura pentru o consultatie
fratii au decedat inainte sa moara mama(tata a murit acum 35 de ani),iar pe titlu de proprietate apare doar mama
Pentru a vinde trebuie facuta mostenirea.
Va intelegeti sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gabielle88 gabielle88 Bună ziua. Numele meu este Raluca, sunt a doua fiica a unei familii. Tatăl meu a decedat în luna mai, iar mama mea este în viata, locuiește în casa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate-mostenitori ContSters115731 ContSters115731 Revin cu o chestiune deja discutata, dar cred ca m-am exprimat eu gresit initial.Bunicul meu a murit in l994 si nu a scos titlu de proprietate.Ulterior, unul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)