avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... aplicare marire salariu 2015 bugetar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

aplicare marire salariu 2015 bugetar

Sunt sofer microbus cu cat.D la o scoala ,la incadrare in 2012 am fost incadrat cu gradatia 3 salar de baza+vechime =1076 , acum dupa ce s-a marit minimul pe economie eu am tot acelasi salar deci am ajuns la minimul pe economie.Este corect sau este greseala?Salariul de baza minim pe economie a crescut dar in acest salar este inclus si sporul de vechime ? mie asa mi s-a spus ca este inclus in salar si nu apare separat ?
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2015
stom, utilizator

Alte discuții în legătură

Cresterea salarului 2015 stom stom Lucrez la o scoala sofer microbus pe microbus 16+1 cu cat.D si cind m-am angajat salariul minim a fost 670 ron de atunci a crescut in nenumarate rinduri dar eu ... (vezi toată discuția)
Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)