avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Interdictie/ mandat arestare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Interdictie/ mandat arestare

Firma cumnatului meu (turc) a fost verificata de vama si anaf, a primit o amenda de aproape 3 milioane lei noi pentru ca exista diferenta de valoare intre sumele trecute in facturi si valoarea adevarata a marfii, plus dobanzi si penalitati pentru TVA neplatit. s-a facut o contestatie la executare, pe internet apare ca a inceput executarea silita a firmei. Cumnatul meu este acum in Turcia, m-ar interesa sa stiu daca poate pati si el ceva, daca i se poate pune intedictie de intrare in Romania, daca poate fi arestat daca vine in tara, daca nu plateste amenda, poate fi executat si el sau doar bunurile firmei? Este vorba de un SRL cu asociat unic, cumnatul meu este si asociat si administrator. Multumesc anticipat, sper sa primesc un raspuns ok
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:07, 13 Iunie 2015
In functie de detaliile concrete ale spetei, poate fi acuzat de evaziune fiscala. Nu cred ca se pune problema de masura de siguranta a expulzarii.
Interdictia de a intra pe teritoriul Romaniei se dispune pentru infractiuni ce tin de trecerea frontierei ilegal etc., ceea ce nu e cazul la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie turcia situatieurgenta situatieurgenta Buna seara, Am depasit perioada legala de sedere pe teritoriul Turciei cu 100 zile, am venit in Romania pe data de 18.12.2011 si la aeroport am primit o ... (vezi toată discuția)
Facturare cu sau fara tva DEMIR DEMIR Cum se emite corect factura, cu sau fara tva, pentru urmatoarea situatie: -marfa este importata din Turcia de catre o firma din Cluj -camionul cu care marfa ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)