avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... dubla finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

dubla finantare

Buna ziua,
Sunt drd. in anul 2, pe perioada 1 ian 2014 - 30 iun 2015 fac parte dintr-un proiect de finantare POSDRU. Am obtinut o bursa de mobilitate Erasmus incepand cu 1 oct 2015, pentru o perioada de 12 luni. In acest caz exista posibilitatea incalcarii principiului de "dubla finantare" (respectivul contract fiind incheiat la data respectiva)?
Una dintre obligatiile care ii previn drd-ului in contractul pentru proiectul POSDRU este: sa respecte principiul evitarii "dublei finantari" din fonduri europene, drd nu va putea utiliza decat fonduri comunitare provenite din proiectul x pt activitatile dedicate realizarii tezei de doctorat care formeaza obiectul prezentului contract.
Din sursele gasite referitoare la criteriile de eligibilitate pentru bursa Erasmus rezulta ca nu pot fi beneficiari ai unei asemenea burse doctoranzii care in momentul mobilitatii sunt beneficiari ai unei alte burse din fonduri structurale, comunitare etc.
Ma puteti lamuri?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare proiect studii doctorale posdru ro_paradisio ro_paradisio Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la dubla finantare in cazul proiectelor doctorale POSDRU. Beneficiez de o bursa doctorala POSDRU, anul II, realizez ... (vezi toată discuția)
Raspundere contractuala universitate in contractele de studiu -posdru dan.catalin dan.catalin Am semnat un \"contract de studii doctorale bursier cu frecventa- POSDRU \"cu o universitate. Va intreb care ar fi raspunderea universitatii in cazul in care ... (vezi toată discuția)