avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Dubla finantare proiect studii doctorale POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Dubla finantare proiect studii doctorale POSDRU

Buna ziua,
Am si eu o intrebare cu privire la dubla finantare in cazul proiectelor doctorale POSDRU. Beneficiez de o bursa doctorala POSDRU, anul II, realizez in acest moment stagiul de mobilitate in strainatate. Facultatea unde imi desfasor mobilitatea mi-a propus sa tin cateva ore de laborator si as dori sa stiu daca sunt in situatia de dubla finantare. Cei facultate care se ocupa de aceste burse, ne-au zis ca nu avem voie sa lucram si sa fim platiti in nici o conditie, insa Declaratia pe care am semnat-o suna asa ¨declar pe proprie raspundere ca nu voi accesa si nu voi utiliza, pe perioada stagiului de activitate doctorala, fonduri europene in regim bursier.¨
Ma aflu in in situatia de dubla finantare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:22, 9 Noiembrie 2011
este posibil ca acea declaratie sa se refere la o alta bursa doctorala prin fonduri europene, nu la un contract de prestari servicii pentru acea facultate.
cred ca exista un contract intre tine si facultatea care ofera bursa care ar trebui sa contina si aceasta specificatie mu;lt mai clar.
o sugestie pot sa va dau, sa accesati site-ul autoritatii de management al programului [ link extern ]
fie prin email fie telefonic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere contractuala universitate in contractele de studiu -posdru dan.catalin dan.catalin Am semnat un \"contract de studii doctorale bursier cu frecventa- POSDRU \"cu o universitate. Va intreb care ar fi raspunderea universitatii in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare sara1978 sara1978 Buna ziua, Sunt drd. in anul 2, pe perioada 1 ian 2014 - 30 iun 2015 fac parte dintr-un proiect de finantare POSDRU. Am obtinut o bursa de mobilitate Erasmus ... (vezi toată discuția)