avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot emite factura ca persoana fizica?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot emite factura ca persoana fizica?

Buna ziua.

Administrez un apartament in regim hotelier care este inregistrat la Finante si platim impozit forfetar.
Unii clienti imi cer factura, dar nu avem nicio forma juridica...

Pot emite factura si/sau chitanta ca persoana fizica?
Ce elemente trebuie sa contina?
Are valoare fiscala o astfel de factura?

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Apartament in regim hotelier IulianDita IulianDita Buna ziua. Administrez cateva apartamente in regim hotelier. Toate sunt inregistrate, platim impozit forfetar. Fiecare apartament are alt proprietar, ... (vezi toată discuția)
Am un apartament in regim hotelier, inregistrat la anaf ca persoana fizica. nadia van der Pas nadia van der Pas Buna ziua! Am un apartament in regim hotelier ,insa sunt inregistrata la ANAF,ca si persoana fizica (nu am SRL sau PFA)...As dori sa stiu daca pot sa ofer ... (vezi toată discuția)
Emitere factura da catre pfa neplatitor de tva rapanici rapanici Buna ziua, Sunt Pfa, cu activitate de taximetrie,neplatitor de tva. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa dau unei persoane fizice factura si chitanta( fara bon ... (vezi toată discuția)