avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare fisa cu vaccinuri necesara examen
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare fisa cu vaccinuri necesara examen

Buna ziua, as avea o intrebare urgenta daca ma poate indruma cineva: sora mea este clasa a 8a si trebuie sa sustina anul acesta examenul de evaluare nationala si sa se inscrie la liceu .Acum 2 zile i s-a solicitat de la scoala fisa cu vaccinurile necesara pentru dosarul care am inteles ca se inainteaza la Inspectoratul scolar. Aceasta fisa nu se afla la scoala si nici la dispensarul unde i s-au facut vaccinurile in primii ani de viata.Ea este inscrisa la aceasta scoala din clasa a 4a .
I s-a spus ca azi era ultima zi cand o putea aduce si nu mai poate participa la examene.Cum am putea intra in posesia unei fise cu vaccinurile? multumim.

Alte discuții în legătură

Transfer școlar din italia in romania, clasa a 8a Manuela1998 Manuela1998 Bună tuturor! Știe cineva cum se procedează și care sunt actele necesare pentru un transfer scolar din Italia in Romania? Fratele meu tocmai a terminat ... (vezi toată discuția)
Transferul la liceu in urma examenului CRISTINA555 CRISTINA555 Buna ziua, Ma adresez dvs. pt ca am un baiat care a terminat clasa a 4a,a dat examen la un liceu f. bun din oras,a fost admis iar directorul de la scoala ... (vezi toată discuția)
Scolarizare: cum e declarat la sfarsit de an un elev care nu s-a prezentat la scoala? cboboc cboboc cum este declarat la sfarsitul anului scolar un copil inscris in clasa1, dar care nu s-a prezentat la scoala (vezi toată discuția)