avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transferul la liceu in urma examenului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transferul la liceu in urma examenului

Buna ziua,
Ma adresez dvs. pt ca am un baiat care a terminat clasa a 4a,a dat examen la un liceu f. bun din oras,a fost admis iar directorul de la scoala anterioara ne-a certat foarte rau pt ca am facut acest pas,ba si mai rau,nu a vrut sa ne semneze cererea de transfer de la liceu ,spunandu-mi ca daca nu ne razgandim,sa ne intoarcem la 1 sept.Cei de la liceu ne spun ca este cam tarziu si ca le da peste cap organizarea,ca fiul meu nu are dosarul complet si ca este prima oara cand ei se afla in aceasta situatie. Este legal ceea ce face d-nul director?Ne poate amana pana pe 1 sept?Dansul este la scoala,nicidecum in concediu,deci nu ar fi trebuit sa semneze?Intentionat cred ca incearca sa boicoteze transferul Mi-a reprosat ca "Scoala noastra nu se dedica sa formeze elevi foarte buni,ca acestia in clasa a 4a sa abandoneze corabia".Atitudinea dansului fata de mine a lasat mult de dorit!!Imi fac griji pt ca cei de la liceu mi-au explicat ca la 1 sept dansii au deja clasele stabilite,dirigintii si totul gata,.Situatia fiului meu este neclara,va rog un raspuns.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CRISTINA555 , utilizator 17:09, 22 Iulie 2016
Nu are nici un drept sa va refuze transferul.Mergeti la Inspectoratul Scolar si faceti o reclamatie.
Practic,nu ne refuza transferul ci incearca sa ne ingreuneze situatia.Ne amana pana pe 1 sept,stiind ca este o data tarzie pt liceu.De la liceu mi s-a specificat ca la acea data,dansii au organizat totul....repartizarea elevilor in clasa,orarul,manualele,diriginte,etc.Intrebarea este daca d-nul director este obligat prin lege sa ne semneze in momentul in care noi solicitam transferul sau are dreptul sa ne amane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director rau intentionat? CRISTINA555 CRISTINA555 Buna ziua, Ma adresez dvs. pt ca am un baiat care a terminat clasa a 4a,a dat examen la un liceu f. bun din oras,a fost admis iar directorul de la scoala ... (vezi toată discuția)
Presupusa calomnie bondoroir bondoroir Bună ziua, Aş dori să vă prezint un caz care a avut loc in urma cu o zi, şi aş dori o opinie avizată. Sunt profesor la un liceu de prestigiu din ... (vezi toată discuția)
Problema cu liceul fiului meu! gabriella_blaga gabriella_blaga Buna ziua tuturor! Am o problema serioasa cu transferul de la liceul fiului meu catre alt liceu. Am obitnut aprobarea de la liceul unde vrem sa-l transferam, ... (vezi toată discuția)