avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Director rau intentionat?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Director rau intentionat?

Buna ziua,
Ma adresez dvs. pt ca am un baiat care a terminat clasa a 4a,a dat examen la un liceu f. bun din oras,a fost admis iar directorul de la scoala anterioara ne-a certat foarte rau pt ca am facut acest pas,ba si mai rau,nu a vrut sa ne semneze cererea de transfer de la liceu ,spunandu-mi ca daca nu ne razgandim,sa ne intoarcem la 1 sept.Cei de la liceu ne spun ca este cam tarziu si ca le da peste cap organizarea,ca fiul meu nu are dosarul complet si ca este prima oara cand ei se afla in aceasta situatie. Este legal ceea ce face d-nul director?Ne poate amana pana pe 1 sept?Dansul este la scoala,nicidecum in concediu,deci nu ar fi trebuit sa semneze?Intentionat cred ca incearca sa boicoteze transferul Mi-a reprosat ca "Scoala noastra nu se dedica sa formeze elevi foarte buni,ca acestia in clasa a 4a sa abandoneze corabia".Atitudinea dansului fata de mine a lasat mult de dorit!!Imi fac griji pt ca cei de la liceu mi-au explicat ca la 1 sept dansii au deja clasele stabilite,dirigintii si totul gata,.Situatia fiului meu este neclara,va rog un raspuns.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:31, 23 Iulie 2016
Sesizati ISJ sau Ministerul Educatiei cu privire la comportamentul acelui director.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul la liceu in urma examenului CRISTINA555 CRISTINA555 Buna ziua, Ma adresez dvs. pt ca am un baiat care a terminat clasa a 4a,a dat examen la un liceu f. bun din oras,a fost admis iar directorul de la scoala ... (vezi toată discuția)
''gluma'' vecinului ndcathy2000 ndcathy2000 Buna ziua , sunt mama unui baiat ( clasa a 4-a ) care s-a certat cu fiul unor vecini si acesta ( baiat in clasa a 5-a ) a lansat in scoala zvonul precum ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!sunt o mamica de un băiat care a fost adus din italia ... Alina___ Alina___ Bună ziua!Sunt o mamica de un băiat care a fost adus din Italia acum 2 ani,acesta a avut 3 profesoare de matematica (în Romania) Primele 2 profesoare au ... (vezi toată discuția)