avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stabilire sediu social
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stabilire sediu social

Buna ziua,
doresc sa-mi infiintez un PFA in vederea exercitarii functiei de administrator bloc, insa nu stiu unde sa stabilesc sediul social! Din cat stiu, se poate face contract de comodat in locuinta proprie, insa apartamentul in care locuiesc este luat cu credit (franci) si nu as vrea sa-l bag in discutie. Se poate face acest sediu social printr-un contract de inchiriere cu asociatia pe care urmeaza sa o administrez? Este vorba de spatiul care este pus la dispozitia asociatiei in care momentan este casieria. Acest spatiu, se pare ca nu apartine vre-unui proprietar, ci asociatiei. Daca se poate face sediul in acest spatiu, trebuie incheiat un contract de inchiriere si care ar fi valoarea minima pe care se poate incheia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mioara baditoiu , utilizator 18:02, 14 Iunie 2015
Inchiriati acel spatiu de la asociatie cu orice suma negociati cu presedintele asociatie: 1-2-50-100-1000 lei/luna cu un contract pe perioada nelimitata...
multumesc mult! Se poate sa fac si contract de comodat si fara valoare pe perioada nedeterminata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sau pfa pentru adminstrare asociatie proprietari mioara baditoiu mioara baditoiu Buna ziua, intentionez sa infiintez un SRL cu obiect principal de activitate \\"administrator imobile\\". Am urmat cursul in acest sens si am obtinut si ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Sediu social si administrativ stanbogdan23 stanbogdan23 Buna seara, eu si un prieten vrem sa infiintam o societate comeciala care are ca activitate comert. Amandoi locuim intr-un apartament inchiriat, putem avea ... (vezi toată discuția)