avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incalcare Cod Etic
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incalcare Cod Etic

Buna seara!Tocmai am auzit de la un elev de liceu niste lucruri total nepotrivite pentru un profesor.Acest profesor este diriginte la o clasa de a 11-a.El mediteaza jumatate de clasa, le da cate o palma peste cap "in gluma" ,spune el dar ii si numeste cretini,prosti.Ce s-ar putea face impotriva acestui asa zis profesor?

Alte discuții în legătură

Abuzul de putere al unui "polițist" în cadrul unei școli publice Dan Ilinca Dan Ilinca Bună ziua! Vă scriu despre un lucru care mi s-a întâmplat azi, la școală, și care m-a speriat și înfuriat în egală măsură. În lipsa oricărui ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in liceu Ionut_2005 Ionut_2005 Buna, am o intrebare! Azi, era pauza iar un profesor mi a confiscat telefonul, de precizat este faptul ca el a vrut sa vina pe furis sa mi l ia daca nu l ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)