avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA bicarbonat de sodiu
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA bicarbonat de sodiu

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca eu, ca si comerciant de bicarbonat de sodiu- alimentar,
pot aplica TVA 9%, clientilor mei care il utilizeaza in hrana animalelor sau in alimentatie .

Alte discuții în legătură

Importare produs farmaceutic/naturist nforcer2004ro nforcer2004ro Buna ziua, As dori sa import din SUA, un produs natural (ingrediente: bicarbonat de sodiu si sare). Ar putea sa ma ajute cineva cu sfaturi, ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Florenta30 Florenta30 Buna ziua, referitor utilizare tichete de masa primite de salariat: va rog sa-mi spuneti daca intr-un supermarket se poate plati cu tichete de masa hrana ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie folosirea in produsele alimentare a sarii iodate sau iodurate? ancatav ancatav Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti, am citit HG nr. 568/2002, republicata 2009, privind iodarea universala a sarii destinate consumului uman, hranei animalelor ... (vezi toată discuția)