avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu crestere copil daca in ultimele 12 luni am fost in concediu fara plata (motivul fiind continuarea studiilor). Mentionez ca sunt cadru didactic cu o vechime efectiva de 9 ani. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: annahp , utilizator 15:20, 18 Iunie 2015
Ok, asa voi face. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru ccc, mama studenta Schwarzv Schwarzv Buna ziua, sunt in ultimul an de facultate la o universitate de stat, si sunt gravida in 7 saptamani. Voi naste chiar inainte de examenul de licenta( o voi da ... (vezi toată discuția)
Am o firma, pot lua concediu de crestere a copilului? valy2006 valy2006 Buna ziua , eu si sotia avem o firma care din 2011 nu am mai lucrat pe ea,deci nu a avu venituri,acum eu vreau sa iau ccc si mi se zice ca trebuie suspendata ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului carmentarus carmentarus Am terminat facultatea dar o sa imi dau licenta in iunie 2013. O sa nasc pe la sfarsitul lui ianuarie, pot sa intru in concediu de crestere al copilului si sa ... (vezi toată discuția)