avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi la munca in Romania cetatean turc dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi la munca in Romania cetatean turc dupa casatoria cu o romanca

Buna ziua,
Pe scurt, am o relatie de un an cu un cetatean turc. Am locuit in Turcia impreuna, de trei luni ne-am mutat in Romania, el lucreaza la o firma turceasca, nu a iesit inca permisul de munca. Conform legislatiei dupa 90 de zile a fost obligat sa paraseasca Romania, pana cand Ministerul Educatiei ii traduce si accepta diplomele de studii, si Oficiul de Imigrari (sau asa ceva) isi fac treaba. Dosarul inainteaza incet. Intrebare: casatoria cu mine, il ajuta cu ceva? Noua ne e foarte bine si cu si fara acte, dar daca sistemul o cere am putea sa facem asta mai repede.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Cetatean american in romania - doreste angajare Cami-123 Cami-123 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am un prieten cetatean american in Romania venit pentru o perioada de 90 de zile si doreste sa se angajeze ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia sorina80 sorina80 Buna ziua! Urmeaza sa ma casatoresc in turcia cu un cetatean turc....as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru incheierea casatoriei si ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)