avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cazier fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cazier fiscal

In luna Mai 2009 am fost inregistrat cu cazier fiscal pe o perioada de 5 ani pentru nedepunerea bilantului anual (eu fiind plecat la munca in strainatate iar societatea nu avea nici un fel de activitate).
Din ce m-am documentat eu tot de pe net, am inteles ca dupa o perioada de 5 ani mi se sterge automat cazierul fiscal conf pct. c. din ordonanta 75/30-08-2001 reactulizata si republicata.
In data de 12 Iunie anul curent aceasta societate a fost radiata prin decizie judecatoreasca si organele fiscale care mi-au intocmit cazierul fiscal mi-au spus ca mai am inca un an cazier fiscal incepand cu data radierii societatii conf. pct h. din aceeasi ordonanta!
La care dintre cele 2 puncte ma incadrez?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 20 Iunie 2015
OG 75/2001
Art. 7
(1) Contribuabilii care au inscrise date in cazierul fiscal se scot din evidenta daca se afla in urmatoarele situatii:
....
h) decesul, respectiv radierea contribuabilului. In situatia radierii unei persoane juridice declarate inactive anterior radierii, inactivitatea fiscala inscrisa in cazierul fiscal al reprezentantului legal se scoate din evidenta acestuia la data implinirii unui termen de un an de la data radierii contribuabilului.
...

Acesta este textul de lege care va este aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul fiscal,cum se radiaza inainte de cei 5 ani? alexalexiadis alexalexiadis mai nou,AFP-ul,de ceva timp a introdus \"cazierul fiscal\" si fac ei in asa fel ca sa fie \"inactive\" foste firme ale unor proprietari,in baza unei ordonante ... (vezi toată discuția)
Este posibila autorizarea pfa persoana cu cazierul fiscal? ContSters22096 ContSters22096 X, in calitate de asociat unic si administrator al unui srl care nu a mai depus declaratiile corespunzatoare (bilant), srl-ul fiind declarat inactiv in urma cu ... (vezi toată discuția)
Stergere fapte cazier fiscal. alexv. alexv. Buna ziua, va rog dacă este cineva care ma poate ajuta cu raspuns. In 2006 am fost numit DOAR administrator intre-o firma a cumnatului meu, care este ... (vezi toată discuția)