avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia copil

Buna seara,
Sotul meu este plecat in Marea Britanie acolo lucreaza cu acte ,as vrea sa stiu daca copilul meu poate beneficia de alocatie la nivelul alocatiei din aceasta tara si daca da ce acte trebuiesc pentru a intocmi dosarul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 17 Iunie 2015
Pentru obtinerea „alocatiei europene” trebuie să vă adresati instituţiei competente cu plata prestaţiilor familiale din Romania (AJPS) şi/sau din Anglia la institutia competentă.

Procedura consta in completarea formularului E411
, in dublu exemplar, reprezentand cererea de informatii privind dreptul la prestatii familiale in statul de resedinta al membrilor familiei si depunerea acestuia la institutia abilitata.

Detalii :

[ link extern ] /

[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii copii takytaky1 takytaky1 sotul lucreaza 2 luni pe an in strainatate cu contract de munca .se poate lua alocatia pt copii se acolo ca am fost intrebati de la primarie de unde luam ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia mimi7736 mimi7736 Ma intereseaza daca pot beneficia de alocatia europeana pt copiii mei,nascuti in Italia ambii,avem rezidenta aici si reditul tatalui care este insa italian ... (vezi toată discuția)
Formulare europene alocatie crys92 crys92 buna ziua as dori si eu un raspuns am depus anu trecut alocatia in italia si nam primit nimic din alte motive si acum vreau sa depun dosaru in romania si mi sa ... (vezi toată discuția)