avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod CAEN 6202 fara finalizarea ciclului de licenta ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod CAEN 6202 fara finalizarea ciclului de licenta la o facultate cu specializare in IT

Dupa cum este mentionat si in titlu as dori sa stiu daca imi pot face PFA in activitati de consultanta in tehnologia informatiei fara sa am licenta luata. Mentionez ca am terminat un liceu cu profil de matematica-informatica intensiv, am atestat in informatica si am urmat cursurile Facultatii de Matematica-Informatica de la Universitatea Bucuresti pana in anul 3 dar momentan mi-am suspendat studiile si am activat in domeniu de o perioada buna de timp.
Cel mai recent răspuns: ilumar58 , utilizator 19:42, 2 Iulie 2015
La alegerea codului CAEN trebuie justificata calificarea in domeniu fie prin atestate profesionale (diplome - nu stiu sigur daca numai cea de liceu este suficienta pentru 6202, atestate in urma absolvirii unor cursuri etc.), fie sa se arate ca ai experienta profesionala in domeniu. Eu mi-am deschis intreprindere individuala cu 6202 fara sa am studii in IT, insa am demonstrat printr-o adeverinta emisa de angajator ca la locul de munca am desfasurat activitati de consultanta in IT.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 6202 Adi1988 Adi1988 Bună tuturor! Vreau sa îmi deschid un PFA, m-am gândit la codul caen 6202. Precizez ca am doar liceul făcut la specializarea matematica-informatica, deci ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)