avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu hr consultanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu hr consultanta

Buna ziua,

Urmez cursurile de master pe resurse umane, am terminat un internship de 3 luni la o firma de consultanta in hr, am 1 an experienta de munca in banca front office, detin atestat inspector resurse umane. as dori sa cunosc salariul de inceput pe care il pot cere la angajarea intr-o firma de consultanta in resurse umane.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
florina_13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 17 Iunie 2015
Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii.

Incepand cu 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa oblige angajatorii la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare in lipsa unor ccm-uri aplicabile acestora.Coeficientii se aplica numai daca sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in regulamentul intern al acestuia.

Astfel :
- de la 01.01.2015, salariul minim brut este de 975 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.

- de la 01.07.2015, salariul minim brut este de 1050 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim mirela.onciu mirela.onciu As dori sa stiu daca mai este in vigoare diferentierea salariului in functie de strudii? (vezi toată discuția)
Salariu pentru inginer Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Un inginer angajat la o firmă particulară cu ce salariu minim e angajat? (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare pentru sofer profesionist marius_iulian marius_iulian buna ziua!as dori sa intreb care este salariul minim de incadrare pentru un sofer profesionist care lucreaza pe extern?poate fi salariul minim pe ... (vezi toată discuția)