avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Facturi prestari servicii
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Facturi prestari servicii

Buna ziua,
Voi ce atasati facturii de prestari servicii intre 2 persoane juridice? Exista contract care prevede mai multe operatii tehnice. In fiecare luna prestatorul emite o factura pt aceste operatii, sau pt o parte din acestea (depinde ce a fost envoie sa faca in luna respectiva), dar ce document ar trebui sa anexeze acestei facturi? Raport de activitate? Situatie de lucrari? Aveti un model?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Anexa factura prest.serv.juridice contawest contawest Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie Se emite o factura de ororariu consultanta juridica in baza unui contract in care este ... (vezi toată discuția)
Prestari intracomunitare de servicii Bianca_Jecan Bianca_Jecan Buna, am rugamintea sa-mi spuneti daca in situatia in care societ x, pers. juridica din Romania platitoare de tva, presteaza servicii unei societ y, pers ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)