avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendarea permisului

Mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile pentru viteza.Nu am dat examenul 13/15 imi va fi prelungita suspendarea cu 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:00, 18 Iunie 2015
Pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h nu este obligatorie sustinerea testului 13/15.

In schimb puteati solicita reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile daca indeplineati conditiile art. 221 din HG1391, reducerea efectuindu-se in conditiile promovarii testului.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2015
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului auto pe o perioada de 120 de zile sau mai mare r0bertC r0bertC Salutare, Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos: Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere. ce trebuie sa fac? ajutati-ma! va rog! ContSters265345 ContSters265345 Azi m-a prins radarul in localitate cu 105 km/h, am categoriile BE CE, categoria B o am din aprilie 2012. Am luat 10 puncte amenda si retinerea permisului de ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile Dragos9345 Dragos9345 Am obtinut permisul de conducere in iulie iar in martie mi-a fost suspendat pentru viteza de 208km/h pe autostrada pentru o perioada de 90 de zile. Stiu ca nu ... (vezi toată discuția)