avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Incasari
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Incasari

buna seara,am o sc. caen 4511 care se ocupa cu a.i.c de auto sh si vand catre pf conf art 152^2 doresc sa stiu daca pf poate sa mi faca plata prin banca prin transfer in contul de euro valoarea autoturismului in euro si in contul de ron suma marjei profitului al sc.in urma unei proforme .factura se emite in ron 1 valoarea masini la curs BNR 2 marja profitului (SFDD)
multumesc!

Alte discuții în legătură

Aplicare tva doar la marja de profit pentru auto second hand octav_kiss octav_kiss buna ziua o mare rugaminte as avea la dumneavoastra. doresc sa infiintez o firma platitoare de TVA cu scopul de a cumpara auto second hand din germania si a ... (vezi toată discuția)
Comercializare auto sub 3.5t sh din germania dybloy dybloy Multumesc! Dar daca vand la persoana fizica auto cumparate din Germania platesc TVA ? (vezi toată discuția)
Achizitie auto din u.e. marianastase marianastase Detin o firma (srl-d / cod caen 4511) si, va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea speta: - daca putem aplica regimul special conform art. 152/2 al.2 din ... (vezi toată discuția)