Buna ziua,
Am facut prostia vietii mele acum 3 ani si am acceptat sa preiau o firma din Constanta,care din cunostintele mele nu figura cu datorii.Am semnat la notar ca preiau majoritatea in societate,un specimen de semnatura precum si o imputernicire pentru celalalt asociat,dar care nu mai retin exact ce putea sa faca si ce nu.Problema e ca acum,am primit citatie de la politia din Slobozia sa ma prezint in calitate de martor,intr-un dosar penal art 9 lit. c legea 241/2005.Nu mai retin daca am devenit administrator sau/si director general.Am verificat firma respectiva si a fost inchisa
Inactiv conform deciziei nr.44005 / 09-DEC-14
data de Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii.Precizez ca nu am avut niciodata actele acelei societati,nu am semnat nici un fel de act al acelei societati,facturi sau contracte,exceptand cele enumerate mai sus.Nu ma intretin din astfel de "afaceri",sunt angajat la o companie de aprox 3 ani,iar inainte eram angajat la o companie care a fost achizitionata de cei la care lucrez acum,nu m-am imbogatit peste noapte,singurele mele venituri fiind cele salariale.As dori sa stiu cum ma pot apara de eventualele neplaceri ale acestei anchete si daca,in cazul in care devin inculpat,pot invoca anularea cesiunii deoarece s-a facut in scopuri ilicite?De asemenea nu inteleg de ce sunt chemat la Slobozia daca firma avea sediul in Constanta.Motivul pentru care am acceptat atunci,a fost ca imi cautam de munca deoarece unde lucram doreau sa inchida.Cel de la care am preluat,prin avocatul sau,mi-a spus ca are nevoie de cineva sa preia majoritatea pentru ca el mai este bagat intr-o societate mai mare,pe acelasi profil,si ca ar exista conflict de interese.In schimbul acestui "serviciu" eu voi beneficia de contract de munca si un salariu decent,dar nu imediat ci dupa ce vor iesi actele.Dupa acea zi nu am mai avut nici un fel de contact cu acea societate.
Revin cu inca un amanunt,am primit de la acea societate suma de 500 lei reprezentand cheltuieli de transport si "deranj",ca sa zic asa,eu fiind din Bucuresti.
Va Multumesc!!!