avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... In atentia domnului administrator
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

In atentia domnului administrator

La 14 iunie 2015 am solicitat sa mi se stearga contul si toate mesajele postate de mine. Va rog inca o data in mod oficial sa stergeti contul si mesajele ,inclusiv " contul clona " de care aminteste Gabriela Pintea.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 05:53, 19 Iunie 2015
Bună dimineața,

Noi nu ștergem conturile utilizatorilor. Aveți posibilitatea să o faceți dvs. folosind opțiunea Ștergere cont din Date personale.
De asemenea nu ștergem la cerere mesajele postate în forum. Explicații găsiți în Regulament.

Spuneți că moderatorul se înșeală în privința contului clonă. În acest caz nu vă înțeleg solicitarea :) Când ne mutăm nu plecăm cu vecini cu tot.

O zi frumoasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)
Nelamurire taxa judiciara de timbru ContSters320642 ContSters320642 Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca NICUIOAN NICUIOAN Buna seara, Va rog si doresc sa-mi spuneti daca in hotararile judecatoresti sunt obligati si legal sa semneze judecatorii, pt. ca am primit mai multe ... (vezi toată discuția)